Happy ThaiHappy Thai is gegroeid uit de passies en samenwerking van Miguel en Ton.

Ze delen een passie voor reizen, lekker eten, de Thaise streetfood en authentieke lokale keuken.

Ton was jarenlang kelner in verschillende Thaise restaurants in Antwerpen en Gent, en kookte op zijn vrije dag vaak voor vrienden. De kookkunsten vielen dermate in de smaak bij alle proefkonijnen van de de afgelopen 8 jaar, dat het idee ontstond om toch "iets mee te doen".

Miguel werkte meer dan 20 jaar in verschillende landen in toerisme en e-commerce als product manager, project manager en coördinator en is al sedert de eerste reis naar Thailand verliefd geworden op de Thaise keuken. Toen Miguel in oktober 2019, door een faillissement van de éne dag op de andere op straat stond moest er een nieuwe job / jobrichting worden gekozen.

In goeie Thaise traditie hebben we een paar weken later samen gekozen voor same same, but different, completely different.

Begin 2023 werden we verkozen tot "Beste afhaal Thais restaurant van België" door Takeaway.com. En in mei 2023 kregen we een eervolle vermelding in De Morgen magazine door chef Ae Jin Huys

Graag willen we met Happy Thai de 9248 km tussen Bangkok en Gent overbruggen en jullie laten genieten van de Real Thai Streetfood, om ter plaatse te eten of om mee te nemen en thuis te serveren.