We beseffen dat een deel van onze ingrediënten en producten van de andere kant van de wereld moeten komen. Zonder deze key-ingrediënten en producten, kunnen we de authentieke streetfood smaken niet op je bord toveren. We streven echter wel naar duurzaamheid en een kleinere ecologische voetafdruk. Dat doen we door op alle andere zaken (die de smaak, de beleving en de kwaliteit niet aantasten) andere, duurzame keuzes te maken.

Alle producten die we lokaal kunnen vinden of zelf kweken, halen we van zo dicht mogelijk. Zo halen we de groeten en fruit (die lokaal even lekker zijn dan die van Thailand) gewoon van een lokale groentewinkel, en bieden we een pak gezonde vleesloze gerechten aan.

Happy Thai draait volledig op groene stroom, we gebruiken ecologisch veilige detergenten van Ecover (Greenspeed) en serveren de afhaalgerechten in bio-afbreekbare verpakkingen. We doen onze inkopen met openbaar vervoer en (elektrische) deelauto's. 

We blijven dag na dag zoeken naar betere methoden, efficiëntere processen en ingrediënten die lokaal kunnen gekweekt worden en even goed zijn.

Zijn we daarmee heilig? Neen, maar we streven wel voortdurend naar een beperking van ons afval, beperking van onze ecologische voetafdruk en leggen een focus op duurzaamheid in alles wat we doen. We zijn een maatschappelijk geëngageerde onderneming die respect heeft voor medemens, milieu en lokaal weefsel.